Epoxy

Epoxyhars, Epoxygiethars, Epoxylijm, Epoxyplamuur, Epoxygrondverf. Bij Fa. Duursma hebben we vele epoxy materialen zoals hars, giethars, tablecast, injectiehars, coat, vloercoat, heavy-duty coat, lijm, grondverf, plamuur, verdunner, etc. etc. Klik op de artikelen voor meer informatie en prijzen, ook vind je op onze site instructievideo's voor creatievelingen en doe-het-zelvers, en daarnaast vele handleidingen.

Epoxy hars

Epoxyhars is geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Epoxyhars wordt o.a. gebruikt voor houtverlijming, het gieten van epoxy vloeren, hout epoxy, jachtbouw, tafel- en barbladen, transparante gietingen, etc. etc. Epoxy is een 2-componenten hars welke wordt vermengd met een verharder. Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste epoxy materialen? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies óf kom langs in onze winkel.

Meest verkochte epoxy

Onze meest verkochte epoxy variant is geschikt voor vrijwel alle klussen waarbij een snelle uitharding als doel wordt gesteld.
 

Andere epoxy materialen
 • Onze EH100 hars is een hoogwaardige transparante epoxy hars, geschikt voor o.a. hout-epoxy-systeem. Uitermate geschikt met glasweefsel mengverh. 2:1 gew.delen. Verbruik ca. 150-200 gr/m2 per laag. Bij weefsels evenveel als het weefsel weegt, plus voor en nastrijken. Uiteraard hebben wij nog veel meer epoxy materialen. Wat te denken van:
 • Epoxy harder EH45 betreft harder voor de EH100. heeft een potlife van ca. 45 min. bij een temperatuur van ca. 20 C Droogt na uitharding kleefvrij op. Mengverhouding met EH100: 2:1 op gewicht.
   
 • Epoxy injectiehars is een waterdunne hars voor een goede impregnering in poreuze ondergronden, zoals hout en beton. Mengverhouding 100:25 op gewicht. Verpakking en prijs is gebaseerd op setjes hars en harder.
 • De epoxy giethars / tablecast is een glashelder, traag hardend gietsysteem voor het ingieten van dikke lagen epoxy over tafel of barbladen. Tot wel 3 cm in 1 keer opgieten! Verbruik voor 1 mm laagdikte ca. 1100 gram per m². Volledige doorharding 3 tot 5 dagen, afhankelijk van laagdikte.
 • Onze heavy-duty coatbetreft een speciale coat voor het onderwater-schip met als resultaat een waterdampdichte, corrosie werende en aangroei remmende laag. Het aanbrengen van anti-fouling is niet beslist noodzakelijk. Indien men dat wel wenst, dan moet men eerst epoxygrondverf aanbrengen. 500 gr/m2 ( 5 lagen) is voldoende voor een waterdampdichte laag.

   
 • Als coat voor garage-, schuur- of winkelvloer hebben wij een vloercoat. Bijv. heel geschikt voor kaal hout en/of beton. Standaard kleur grijs Ral 7035. Maakt vloeren bij juiste laagdikte vloeistofdicht.
 • Onze epoxy lijm is goed verwerkbare spleet vullende epoxy lijm voor het verlijmen van diverse soorten materialen. Mengsel heeft een potlife van ca. 45 minuten bij 20 graden. Deze lijm hardt goed door bij lage temperaturen, zakt niet uit op staande wanden. Mengverhouding 100 : 40 op gewicht.
 • De epoxy grondverfis een primer voor een goede hechting aan metaal, aluminium, zink en polyester ondergronden. Aluminium en thermisch verzinkt staal moeten eerst met een etsmiddel voorbehandeld worden. potlife van 5 uur bij 5 kg gemengd product bij 20 graden Verbruikt ca. 150 - 200 gr/m2 (2 lagen).
 • Een goed verwerkbare epoxy plamuur voor het opvullen van gaten en oneffenheden op hout, metaal en polyester ondergronden. Plamuur is licht te schuren en is na 24 uur bij kamertemperatuur uitgehard. Het mengsel heeft een potlife van ca.45 min.(20 C) het verbruik is afhankelijk van de gaten en oneffenheden. Mengverhouding 2:1 op gewicht.
 • De epoxy ETH 150 is een thixotrope epoxyhars voor een meer vullende werking in glasweefels en staand werk (tegen druipen). Verbruik 400 gr/m2, bij gieten ca. 1 kg/m2. Te gebruiken met Harder H45 mengverhouding 2:1.
 • Wilt u aan de slag met epoxy? Maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor epoxy advies of bij ons binnen stappen in Wolvega!

  Meer >

  Actieve filters

  1 kg

  Epoxy Grondverf

  Vanaf € 28,75
  Koop nu om te besparen

  Epoxy primer voor hechting aan metalen- zink en polyester ondergronden. Kleur wit

  300 gr

  Epoxy Plamuur

  Vanaf € 8,10
  Koop nu om te besparen

  Goed verwerkbare epoxyplamuur voor het opvullen van oneffenheden op hout, metaal en polyester....

  Epoxy Plamuur Light

  Vanaf € 19,60
  Koop nu om te besparen

  Goed verwerkbare epoxyplamuur voor het opvullen van oneffenheden op hout, metaal en polyester....

  100 gr

  Epoxy Harder H45

  Vanaf € 5,45
  Koop nu om te besparen

  Epoxyharder H45 is onze universele harder en moet bij 20graden celcius binnen 25 minuten...

  200 gr

  Epoxy Hars EH100

  Vanaf € 7,55
  Koop nu om te besparen

  Hoogwaardige transparante epoxyhars. Zeer geschikt voor de verwerking met glasweefsel.

  1 1/2kg

  Heavy Duty Coat

  Vanaf € 35,95
  Koop nu om te besparen

  Heavy Duty Coat is een onderwaterschip-coating welke is ontwikkeld als vervangend produkt voor...

  Epoxy giethars -Tablecast / 0,8 kg

  Epoxy Giethars/Tablecast

  Vanaf € 25,00
  Koop nu om te besparen

  Epoxygiethars / Tablecast is een glashelder, traaghardend, 2-component...

  Epoxy Hars EH 100 - set - 300 gr

  Epoxy Hars/Harder sets

  Vanaf € 13,00
  Koop nu om te besparen

  Hoogwaardige universele transparante epoxyhars. Zeer geschikt voor de verwerking met...

  500 ml

  Epoxy Verdunner

  Vanaf € 5,95
  Koop nu om te besparen

  Voor lakken kan van 2% tot 10% aan epoxy worden toegevoegd.

  200 gr

  Epoxy ETH 150

  Vanaf € 7,70
  Koop nu om te besparen

  Thixotrope epoxyhars voor aanbrengen op verticale vlakken (tegen druipen) Mengen met harder H...

  Epoxy-vloercoat 5 kg

  Epoxy Vloercoat

  Vanaf € 87,50
  Koop nu om te besparen

  Epoxyvloercoat voor bedrijfs-, winkel-, garage- of schuurvloer. Maakt elke vloer mooi...

  airblast 500ml

  € 10,00
  Koop nu om te besparen

  Airblast is een handige ontluchtingsspray voor epoxygietprojecten! Het zorgt ervoor dat...