F.A.Q.

Op deze pagina vindt u, zoals u al zult vermoeden, de veelgestelde vragen betreffende ons privacybeleid.

Slaan jullie ook mijn betaalgegevens op? 

De betaalgegevens die wij opslaan zijn alleen de aanduidingen met wat voor betaalservice u heeft betaald. Dus of u via IDeal, Credit Card, Sofort of Bancontact betaald. Voor de rest slaan wij in de webshop geen betaalgegevens op. Geen bankrekeningnummers of credit card-gegevens, helemaal niks.

Zijn mijn persoonlijke gegevens wel veilig bij jullie?

Wij doen er alles aan om uw gegevens veilig te houden. We hebben natuurlijk een SSL-protocol. Wilt u hier meer over weten klik dan hier. We maken gebruik van de meest up-to-date Norton Security beveiliging en gebruiken de Norton passwordmanager voor onze wachtwoorden. Daarnaast hebben wij duidelijk geformuleerd wie wat mag behandelen en inzien. Dit kunt u teruglezen in onze Privacyverklaring. Deze kunt u hier lezen.

Kan ik de gegevens inzien die jullie van mij hebben?

Uiteraard kunt u ten alle tijde uw gegevens inzien. Dit kan in uw persoonlijke account.

– Gaat u naar “inloggen” rechts bovenaan de pagina, of naar “mijn account” onder “service” linksonder aan de pagina.

– U kunt hier uw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.

Wilt u een overzicht uitprinten van de gegevens die wij van u bewaren?

– Gaat u naar “inloggen” of “mijn account”, daarna naar het kopje “AVG-persoonlijke data”. Hier kunt u kiezen om uw gegevens te downloaden als PDF of CSV bestand. Deze kunt u dan printen.

Heeft u afgerekend als gast en heeft u dus geen persoonlijk account? Dan kunnen wij uw gast-account gemakkelijk voor u omzetten naar een klantaccount. Zo kunt u ook ten alle tijde uw gegevens inzien en aanpassen.

Wilt u geen persoonlijk account? Stuurt u dan een mail naar onze functionaris gegevensbescherming; Niels Duursma. Zijn email is niels@faduursma.nl of belt u met hem op 0561 613344

Wat doen jullie cookies?

Cookies helpen ons de service te verbeteren. Ze maken het verkeer op de webshop inzichtelijk. Zo kunnen wij voor een betere shop-ervaring zorgen.

Wij doen niet aan offsite tracking en Adwords. Wij houden er niet zo van astig gevallen te worden met advertenties dus dit doen we ook niet bij u!

Ik wil mijn gegevens laten verwijderen hoe doe ik dat?

Als u uw gegevens wilt laten verwijderen, kunt u contact opnemen met onze functionaris gegevensbescherming; Niels Duursma. Zijn email is niels@faduursma.nl u kunt Niels ook bereiken op het telefoonnummer 0561 613344.

Ok ik vertrouw jullie, maar jullie werken ook samen met andere bedrijven toch?

Dit klopt helemaal, wij werken samen met andere bedrijven die ook inzicht hebben in bepaalde gegevens. Zoals onze webhost, programmeur,  internetmarketing bureau, Kiyoh reviews, etc.. Met al deze partijen hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten waarin vastgelegd is waar zij aan moeten voldoen. Zo is het voor iedereen duidelijk welke verplichtingen zij hebben betreffende de waarborging van uw online privacy. Veiligheid staat bij ons voorop!

Voor meer informatie kijkt u in onze Privacy Verklaring.