Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0561 61 33 44

Startpakketten

Startpakketten Polyesterstartpakketten, Epoxystartpakketten, Hobbypakket, Lakpakket, Polijstpakket, deze vindt u allemaal in deze categorie. U heeft schade aan uw boot. Net wat te hard tegen een aanmeerpaal opgebotst. Geen probleem dit kunt u zelf repareren! Vaak wordt gedacht dat polyesterschade repareren een heel specialistisch werkje is, maar met de juiste informatie... Meer informatie

6 Producten

Startpakketten

Polyesterstartpakketten, Epoxystartpakketten, Hobbypakket, Lakpakket, Polijstpakket, deze vindt u allemaal in deze categorie.

U heeft schade aan uw boot. Net wat te hard tegen een aanmeerpaal opgebotst. Geen probleem dit kunt u zelf repareren!

Vaak wordt gedacht dat polyesterschade repareren een heel specialistisch werkje is, maar met de juiste informatie en de goede materialen kunt u ook met gemak uw polyesterschade zelf repareren.

In onze Polyesterstartpakketten zit alles om een volledige reparatie uit te voeren. Afhankelijk van uw schade kiest u, uit 4 verschillende Polyesterstartpakketten, het Polyesterstartpakket wat bij uw project past. U vindt op ons youtube kanaal verschillende instructiefilmpjes waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u een polyesterschade kunt repareren. Wilt u toch nog wat meer informatie kijkt u dan onderaan de homepagina bij het kopje handleidingen en vind daar de handleiding naar keuze. Zo heeft u altijd de informatie bij de hand om zelfs tijdens het project nog even een geheugensteuntje te hebben. Uiteraard mag u ook altijd met ons bellen of langskomen om nog wat gedetailleerde uitleg te krijgen voor uw specifieke project.

Wilt u ook nog wat aflakken met DD-lak, dan hebben we een kant en klaar lakpakket, waar alles in zit (naast de lak) om meteen aan de slag te kunnen gaan. In dit lakpakket zit;

  • Rollerbeugel
  • 2x vilt/lakroller
  • Rollerbak
  • Kleefdoek
  • 2x Chirurgenhandschoen
  • 2x Roerhout
  • Wet or dry schuurpapier K400

U hoeft dus alleen nog de DD-lak aan te schaffen en u kunt meteen aan de slag. In dit lakpakket zit alles om met DD-lak een professioneel uiterlijk te behalen!

Je wilt beginnen met een Epoxygiethars project, maar wat heb je daar nou precies voor nodig? En als je eerst wat wilt proberen/experimenteren? Is er dan ook een soort beginnerspakket of startpakket waar meteen alles inzit?

Ja dat is er! 🙂 Met ons Doe’s creatief pakket heeft u alles om meteen aan de slag te gaan met Epoxygiethars. In dit pakket zit o.a.;

– 320gr epoxygiethars set
– 100ml aceton
– 1 mixol universeel pigment (naar keuze)
– 1 mengbakje 250ml + deksel
– 1 penseel
– 1 wegwerpkwast 30
– 1 schuurpapier k100
– 2 nitril chirurgenhandschoenen
– 2 roerhoutjes

Zoals u ziet van alles om van start te gaan met een creatief Epoxygiethars project naar keuze. Of het nu gaat om stukken hout in te gieten of sieraden te maken, een gedroogde bloem vereeuwigen of een prachtig insect te preserveren, je kan het zo gek niet bedenken.

Laat uw creativiteit de vrije loop en begin meteen met maken!

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!