Duurzame verpakking

Bij Faduursma.nl houden we niet van verspilling.

Zonder er poespas van te maken zijn wij sinds het begin van de onderneming al bezig met “duurzaam” zijn. Duurzaam en duurzaamheid zijn marketing termen geworden die telkens meer te pas en te onpas gebruikt worden. Zoveel zelfs dat het bijna zijn positieve toon begint te verliezen.  Bij Faduursma.nl is duurzaamheid en recyclen gewoon een basis element van onze bedrijfsvoering. Wij vinden het wel belangrijk dat u weet hoe wij dingen doen en hoe u dus indirect hier ook aan bijdraagt.

Naast dat wij natuurlijk de beste materialen gebruiken en leveren die de tand des tijds doorstaan en letterlijk een leven (en langer!) meegaan, zijn wij altijd bezig met o.a. het recyclen van verpakkingsmateriaal.

Hergebruiken van materialen is altijd een goede keuze. Dit hebben wij altijd al gedaan, omdat het gewoon logisch is!

We krijgen zoveel verpakkings- en vulmateriaal binnen van onze leveranciers, dat we het onverantwoord en simpelweg zonde vinden om dit direct de afvalcontainer in te gooien.

Onze stelregel is als het verpakkings- en/of vulmateriaal niet beschadigd is en uiteraard aan de verpakkingsregels voor onze brance voldoet, we het kunnen hergebruiken. Al sinds jaar en dag zijn wij dus bezig om onze bedrijfskringloop zo klein mogelijk te houden en onze afvalstroom te beperken.

We zullen er altijd voor zorgen dat uw pakket goed, veilig en netjes verpakt is. Want u verdient uiteraard een goed verzonden kwaliteitsproduct! Maar als wij dit kunnen doen terwijl we met zijn allen ook nog eens een bijdrage leveren aan het beperken van een alsmaar groter wordende afvalstroom, dan is dit in ons opzicht een WIN-WIN situatie!

Zo dragen we allemaal ons steentje bij!