Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0561 61 33 44

Cobalt Versneller

Cobaltversneller Cobaltversneller, een polyesterversneller voor extra snelle doorharding van uw polyesterhars. Polyesterhars gemengd met Mekp-verharder heeft een bepaalde uithardingssnelheid. Deze is mits alle factoren als temperatuur en hoeveelheid aangemaakt product gelijk blijven, altijd hetzelfde. Soms heeft u misschien wat meer haast of is de omgevingstemperatuur lager dan aangeraden. Dan kunt... Meer informatie

Cobaltversneller

Cobaltversneller, een polyesterversneller voor extra snelle doorharding van uw polyesterhars.

Polyesterhars gemengd met Mekp-verharder heeft een bepaalde uithardingssnelheid. Deze is mits alle factoren als temperatuur en hoeveelheid aangemaakt product gelijk blijven, altijd hetzelfde. Soms heeft u misschien wat meer haast of is de omgevingstemperatuur lager dan aangeraden. Dan kunt u Cobaltversneller toevoegen. Dit is een versneller die doorgaans al standaard is toegevoegd aan de polyesterhars om ervoor te zorgen dat de polyesterhars goed doorhard. In sommige gevallen is het soms wenselijk om hier meer van aan de polyesterhars toe te voegen. Zodat u sneller verder kunt met uw project en u altijd een optimale doorharding hebt. Belangrijk hierbij is dat u zeker weet dat u de aangemaakte hoeveelheid kan verwerken in de benodigde tijd. Wees dus voorzichtig met het doseren van de Cobaltversneller. Maak niet veel hars in 1 keer aan, maar begin met een kleinere portie om zo af te tasten wat de snelheid is van uw mengsel.

Pas op met het mengen. Zorg altijd dat u eerst de Mekp-verharder toevoegt en deze grondig mengt alvorens u de Cobalt-versneller toevoegt. Nooit Cobalt-versneller direct mengen met Mekp-verharder, dit kan een heftige reactie tot gevolg hebben!

 Dosering: kan tot 1% worden toegevoegd aan polyesterhars.

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!