Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0561 61 33 44

Heldere Giethars

Heldere Polyestergiethars Polyestergiethars is een water heldere polyesterhars voor diverse giettoepassingen. Deze Polyestergiethars heeft een zeer hoge transparantie en daardoor zeer geschikt voor het ingieten van diverse objecten. Door de hoge reactiviteit moet er minder mekp-verharder toegevoegd worden als bij onze Polyesterhars-VTH, omdat anders de reactie te snel gaat. Dit... Meer informatie

Enig resultaat

Heldere Polyestergiethars

Polyestergiethars is een water heldere polyesterhars voor diverse giettoepassingen.

Deze Polyestergiethars heeft een zeer hoge transparantie en daardoor zeer geschikt voor het ingieten van diverse objecten.

Door de hoge reactiviteit moet er minder mekp-verharder toegevoegd worden als bij onze Polyesterhars-VTH, omdat anders de reactie te snel gaat. Dit kan resulteren in verkleuring of scheuren van de uitgeharde hars. De Heldere Polyestergiethars moet tussen de 0,5 en 1% mekp-verharder toegevoegd worden afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Denk erom, hoge temperatuur is ook snellere uitharding!

Wat ook heel belangrijk is bij Heldere Polyestergiethars is niet een te dikke laag in 1 keer gieten. Door de hoge reactiviteit zullen grote massa’s extra snel uitharden. Hou hier dus rekening mee als er gegoten gaat worden. Grotere objecten zullen in meerdere lagen gegoten moeten worden.

  • Ook in te kleuren met pigment pasta of mixol
  • Verharder mekp. 0.5-1%
  • Water heldere polyesterhars
  • Snelle reactie
Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!