Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0561 61 33 44

PU-Hechtmiddel

PU-hechtmiddel PU-hechtmiddel voor beton, hout, metaal, verschillende kunststoffen. 1 component oplosmiddelhoudende PU-hechtmiddel die reageert op de luchtvochtigheid (hogere luchtvochtigheid = snellere uitharding). PU-hechtmiddel is een beperkt UV-bestendige (vergeelt met de tijd), maar uiterst krasvaste, hoogglanzende vernis die bestand is tegen oplosmiddelen en chemicaliën. Wordt tevens als hechtings- en beschermlaag gebruikt.Als... Meer informatie

Enig resultaat

PU-hechtmiddel

PU-hechtmiddel voor beton, hout, metaal, verschillende kunststoffen.

1 component oplosmiddelhoudende PU-hechtmiddel die reageert op de luchtvochtigheid (hogere luchtvochtigheid = snellere uitharding). PU-hechtmiddel is een beperkt UV-bestendige (vergeelt met de tijd), maar uiterst krasvaste, hoogglanzende vernis die bestand is tegen oplosmiddelen en chemicaliën. Wordt tevens als hechtings- en beschermlaag gebruikt.

Als primer voor alle koudhardende kunststoffen (uitgez. epoxy) en voor de meeste andere ondergronden zoals hout, beton, metaal en steen. Als verzegelingslaag op hout om de vochtigheid tegen te houden. Als bindmiddel voor mortels van kurk, zand of steen of als hoogglanzende vernis. Tenslotte is PU-hechtmiddel ook uiterst geschikt als waterdichting tegen opstijgend vocht in kelders en op muren. Als verzegeling van schouwen zodat het roet er niet meer doorkomt. Hardt kleefvrij uit en verstevigt stuivende betonvloeren of vermolmd hout

Verbruik ca. 150 tot 200 gr. per gr/m2

Breng een dunne laag aan met roller of kwast en laat deze minstens een half uur uitharden, maximaal 4 uur. Als PU-hechtmiddel nog licht pikkerig/plakkerig is zonder dat het afgeeft na aanraking kunt u beginnen met lamineren.

Houdt altijd rekening met uw veiligheid en gebruik de juiste beschermingsmiddelen. Koolstofmasker, beschermingsbril en chirurgenhandschoenen, ook een wegwerpoverall is geen overbodige luxe.

Voor gebruik van PU-hechtmiddel kunt u ons youtube-kanaal bezoeken, hier vindt u tal van instructiefilmpjes over het werken met kunstharsen en aanverwante materialen. Ook kunt u onze handleidingen raadplegen voor handige stap voor stap uitleg van de materialen.

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!