Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0561 61 33 44

Polyester

Polyesterhars, Polyesterplamuur, Polyestergiethars, Polyesterlijm, Polyesterhechtmiddel wordt gebruikt voor productie of reparatie van boten, jetski's, caravans, campers, wagens, bekledingen, daken, etc. etc. De mogelijkheden zijn met polyester materialen in feite eindeloos. Tevens wordt polyester giethars gebruikt voor functionele of kunstzinnige gietingen. Klik op de artikelen voor meer informatie, video's en links... Meer informatie

12 Producten

Polyesterhars, Polyesterplamuur, Polyestergiethars, Polyesterlijm, Polyesterhechtmiddel wordt gebruikt voor productie of reparatie van boten, jetski’s, caravans, campers, wagens, bekledingen, daken, etc. etc. De mogelijkheden zijn met polyester materialen in feite eindeloos.
Tevens wordt polyester giethars gebruikt voor functionele of kunstzinnige gietingen. Klik op de artikelen voor meer informatie, video’s en links naar projectbeschrijvingen.

Polyester giethars

Onze polyester giethars is van de hoogste kwaliteit. Deze is zeer transparant, heeft een goede UV bestendigheid en is eenvoudig te verwerken. Gebruik deze voor het ingieten van kwetsbare objecten, dieren en insecten, of het gieten van sierraden, modelbouw, etc.

afbeelding polyesterhars

Polyester topcoat

Voor een fraaie waterdichte afwerking van uw polyesterlaminaat kunt u kiezen voor onze topcoat welke van topkwaliteit is. Deze polyester topcoat witte topcoat is te bestellen van 250gr tot 10kg.

Enkele voorbeeld toepassingen voor het werken met onze polyester producten:

  • Polyester reparaties waaronder;
  • Repareren van polyester boten
  • Repareren van uw camperdak
  • Bekleden van vijvers en zwembaden
  • Repareren van krassen en scheurtjes in gelcoat en/of topcoat lagen

Voor het maken van mallen hebben we een gelcoat welke uw mal een professionele oppervlakte geeft, en een hars waarmee u snel een mal van hoge kwaliteit kunt maken. Deze professionele producten zijn nu voor iedereen beschikbaar.

Bovendien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies!

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!