Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0561 61 33 44

Airblast epoxyontluchter

Airblast Epoxyontluchter Airblast Epoxyontluchter, Airblast, Epoxyontluchter, Epoxy degassing, Epoxyvloeiing. Airblast is een handige ontluchtingsspray voor epoxygietprojecten! Het zorgt ervoor dat hinderlijke belletjes verdwijnen en dat het oppervlak beter vloeit. Speciaal ontwikkeld voor de impregneer laag van hout/tafelgietingen, maar ook ideaal voor creatieve giet-projecten! Omschrijving Bij epoxygietingen moet vaak eerst de... Meer informatie

Enig resultaat

Airblast Epoxyontluchter
Airblast Epoxyontluchter, Airblast, Epoxyontluchter, Epoxy degassing, Epoxyvloeiing.
Airblast is een handige ontluchtingsspray voor epoxygietprojecten!
Het zorgt ervoor dat hinderlijke belletjes verdwijnen en dat het oppervlak beter vloeit. Speciaal ontwikkeld voor de impregneer laag van hout/tafelgietingen, maar ook ideaal voor creatieve giet-projecten!

Omschrijving

Bij epoxygietingen moet vaak eerst de ondergrond geïmpregneerd worden. Normaliter werd de oppervlakte lucht met een warmtebron zoals, gasbrander of heteluchtblazer aangepakt.
Probleem hier bij was dat als er een beetje te lang verwarmd werd, de lucht uit de ondergrond begon uit te zetten en er alleen maar meer lucht in de epoxy kwam. Dit tot frustratie van vele epoxy-enthousiastelingen!
Dit probleem is nu ten einde met Airblast!
Waarom Airblast?– Makkelijk verwijderen van de oppervlakte lucht.- Betere vloeiing van het oppervlak. – Geen warmtebron meer nodig dus geen uitzettende lucht uit  uw ondergrond- Handige spray verpakking.- Verneveling in te stellen.
Gebruiksaanwijzing:Breng de epoxy-impregneer laag aan op de ondergrond en laat een paar minuten rusten. Stel de sprayer in op de gewenste verneveling en vernevel kruislings met snelle halen over het epoxy oppervlak.De bellen zullen direct verdwijnen.Herhaal zo vaak als noodzakelijk.Airblast is bedoeld voor de impregneerlaag van gietprojecten. Voor de afwerk-gietlaag is het wel aan te raden een warmtebron te gebruiken voor het beste resultaat.Let op! Breng met Airblast alleen een nevellaag aan. De nevellaag moet binnen enkele seconden verdwijnen.
Heeft u vragen over uw specifieke project en of Airblast Epoxyontluchter geschikt is voor u? Neem dan contact met ons op via dit telefoonnummer: 0561613344. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze fysieke winkel aan de Metaalstraat 8 te Wolvega. De koffie staat klaar!

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!