Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0561 61 33 44

Epoxy giethars / Tablecast

Epoxygiethars / Tablecast Epoxygiethars, Epoxy, Giethars, Castingresin, Tablecast. Epoxygiethars / Tablecast is een glashelder, traag hardend epoxy gietsysteem voor het ingieten van dikke lagen epoxy over tafel of barbladen. Tot wel 3 cm in 1 keer opgieten! Epoxygiethars is een product wat een grote vlucht heeft genomen de afgelopen jaren.... Meer informatie

2 Producten

Epoxygiethars / Tablecast

Epoxygiethars, Epoxy, Giethars, Castingresin, Tablecast.

Epoxygiethars / Tablecast is een glashelder, traag hardend epoxy gietsysteem voor het ingieten van dikke lagen epoxy over tafel of barbladen. Tot wel 3 cm in 1 keer opgieten!

Epoxygiethars is een product wat een grote vlucht heeft genomen de afgelopen jaren. De Epoxygietharsen zijn in UV-bestendigheid en helderheid dermate verbetert dat dit een tal van nieuwe mogelijkheden biedt. Vooral op interieur gebied zijn er veel toepassingen en zoals de naam Tablecast al doet vermoeden ook op het gebied van tafels zijn de mogelijkheden ongekend.

Het gieten van tafels met epoxygiethars.

Door de eigenschappen die Epoxygiethars heeft is het mogelijk om hout te gebruiken voor projecten die anders verzaagd of zelfs weggegooid zouden moeten worden. Denkt u maar eens aan een keukenblad van oud pallethout of een tafel gemaakt van een stuk grillig en met gaten bezaaid walnoothout.

        

Door het gebruiken van Epoxygiethars kunt u dus oud hout weer gebruiken, maar ook meteen verheffen tot een luxeproduct! De warmte en diepte die u krijgt door het gebruikt van Epoxygiethars is prachtig en maakt van oude materialen objecten met een hoog design allure.

Rivertables met Epoxygiethars

Een populair fenomeen in de meubel wereld is de Rivertable of op z’n nederlands Riviertafel. Dit is een tafel gemaakt van een schaaldeel, die doormidden gezaagd wordt. Deze wordt vervolgens met de grillige schors kant naar binnen gelegd en daarna afgegoten met Epoxygiethars, om zo het effect te geven van een rivier die door het midden van de tafel loopt.

Verbruik voor 1 mm laagdikte ca. 1100 gram per m². Volledige doorharding 3 tot 5 dagen, afhankelijk van laagdikte.

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!