Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0561 61 33 44

Glow in de dark

'Glow in the dark'-poederpigmenten van FADUURSMA.NL zijn niet giftig en hebben een zeer lange nagloei! Onze Glow in the dark-poederpigmenten zijn geschikt voor tal van  toepassingen, laat uw creativiteit de vrije loop! Voeg 25% tot 50% toe aan uw (transparante) epoxy, polyester, inkt, verf, kunststof, keramiek en/of glas project aan... Meer informatie

2 Producten

‘Glow in the dark’-poederpigmenten van FADUURSMA.NL zijn niet giftig en hebben een zeer lange nagloei! Onze Glow in the dark-poederpigmenten zijn geschikt voor tal van  toepassingen, laat uw creativiteit de vrije loop! Voeg 25% tot 50% toe aan uw (transparante) epoxy, polyester, inkt, verf, kunststof, keramiek en/of glas project aan creëer iets volledig unieks!

Met ons glow in the dark poederpigment haalt u hoogwaardige lichtopslag in huis. De pigmenten kunnen een verscheidenheid aan lichtbronnen absorberen (zon en andere soorten verlichting). Ze hebben een sterke absorptiecapaciteit, zijn zoals gezegd niet giftig, hebben een hoge helderheid, lange lichttijd en zorgen daarmee voor een schitterend mooi plaatje in het donker. De kleur kan overigens iets afwijken in het donker. Alle glow in the dark-poederpigmenten van FADUURSMA.NL zijn bovendien op basis van strontiumaluminaat.

Voorbeeld

Glow in the dark- poederpigment geeft bijvoorbeeld aan epoxyhars een luxe en aparte uitstraling. Deze kleurrijke pigmenten zijn namelijk zeer krachtig en zorgen voor schitterende effecten. De pigmenten hebben een diepe glans (zie foto’s voor voorbeelden) voor een extra indrukwekkend effect.


Wilt u aan de slag met glow in the dark poederpigment? Maar weet u niet precies wat u nodig heeft en/of hoe u het toepast? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of bij ons binnen stappen in Wolvega. Wij voorzien u graag van advies op maat!

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!