Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0561 61 33 44

Hulp/reinigingsmiddelen

Aceton, Styreen, Loswas, Losfilm, Polijstmiddel. Fa. Duursma biedt uit een brede range aan categorieën een grote hoeveelheid producten voor vele toepassingen. Daarbij staat veiligheid, alsmede gedegen vakwerk bij Fa. Duursma hoog in het vaandel en om die reden leveren wij de nodige hulp- en reinigingsmiddelen om u te begeleiden tijdens... Meer informatie

9 Producten

Aceton, Styreen, Loswas, Losfilm, Polijstmiddel.

Fa. Duursma biedt uit een brede range aan categorieën een grote hoeveelheid producten voor vele toepassingen. Daarbij staat veiligheid, alsmede gedegen vakwerk bij Fa. Duursma hoog in het vaandel en om die reden leveren wij de nodige hulp- en reinigingsmiddelen om u te begeleiden tijdens uw werkzaamheden.

Wij hebben een ruim assortiment voor handen voor vrijwel alle denkbare toepassingen binnen ons assortiment. Heeft u echter vragen over de keuze voor, of de toepassingen van bepaalde hulpmiddelen en/of reinigingsmiddelen, neem dan gerust contact met ons op of stap binnen in onze winkel te Wolvega. Wij voorzien u graag van gedegen maatadvies!

Een overzicht van onze hulpmiddelen en reinigingsmiddelen:

Aceton-reiniger: van 0.5 liter (€ 3,25) tot 10 liter (à € 35,50)

Thinner: van 0.5 liter (€ 4,25) tot 1 liter (à € 6,20)

Alu-ets: hechtmiddel voor hechting op aluminium, van 50 gr (€ 5,60) tot 1 kg (à € 19,85)

Grafiet: voor het inkleuren van bijv. epoxy hars, van 100 gr (€ 9,00) tot 1 kg (à € 25,00)

Polijstmiddel: geeft dof geworden polyester weer glans, medium variant van 100 gr (€ 15,00) tot 500 gr (a € 39,50) en fine variant van 100 gr (€ 17,50) tot 500 gr (à € 45,00)

Losfilm: laat na droging een plastic laagje in de mal achter. Kan met een spons worden aangebracht en verwijderd worden met lauw water. Wordt toegepast bij nieuwe mallen om verzekerd te zijn van een goede lossing v.h. product (verbruik ca. 100 gr/m2), van 50 ml (€ 1,90) tot 1 liter (à € 10,50)

Loswas: een wasachtig losmiddel, voor een perfecte lossing van het product. Kan met een doek worden aangebracht, waarna het wordt uitgepoetst met een schone, droge doek. Nieuwe mallen moeten minimaal 4 keer in de was worden gezet (verbruik: ca. 50 gr/m2), van 100 gr (€ 8,70) tot 1 kg (à € 22,60)

Loswas-HT: hoogwaardige loswas, laag verbruik. Ook zeer geschikt voor het in de was zetten van uw auto, boot, of meubels, 400 gr (€ 28,50)

Assortiment hulpmiddelen en reinigingsmiddelen

Zoals u ziet hebben we vele hulpmiddelen en reinigingsmiddelen voor u beschikbaar, zodat u dé oplossing vindt die optimaal past bij de door u gekozen toepassing.

Maatadvies

Wilt u aan de slag, maar… weet u niet precies wat of hoeveel u nodig heeft en/of hoe u het product gebruikt? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in onze fysieke winkel aan de Metaalstraat 8 in Wolvega. Wij voorzien u graag van advies op maat!

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!