zoom_in

PaiBoat Topfinish 2

€ 50,00
Inclusief belasting

HET polijstmiddel om epoxy weer de extreme hoogglans te geven!

Topfinish 2 is een op nano-schuurmiddelen gebaseerd polijstmiddel waarmee permanent wervelingen, polijstmarkeringen als gevolg van eerdere grove mengsels en hologrammen permanent kunnen worden verwijderd.

1kg verpakking

Aantal

 

Professioneel advies

 

Meer dan 50 jaar ervaring!

 

Afhalen in onze echte winkel.

 

Voor 12:00 besteld morgen in huis.

 

Gratis verzending boven de 75 euro

Omschrijving

Productspecificatie    

Beschrijving: dit is een op nano-schuurmiddelen gebaseerd polijstmiddel waarmee permanent wervelingen, polijstmarkeringen als gevolg van eerdere grove mengsels en hologrammen permanent kunnen worden verwijderd, welke beter zichtbaar zijn in donkere kleuren.

TOPFINISH 2, is de beste oplossing voor de extreme verfijnde werking, zelfs op de meest delicate en moeilijke oppervlakken. Dankzij de uitgebalanceerde en effectieve combinatie van nano-schuurmiddelen en hoogwaardige polijstmiddelen, is het mogelijk om de hoogste standaard van perfectie en helderheid te bereiken op een veilige, eenvoudige en snelle manier.    

PaiBoat Topfinish 2 is HET polijstmiddel om epoxy weer de extreme hoogglans te geven!

Schuur uw project nauwkeurig tot waterproof 2000 en breng PaiBoat Topfinish 2 aan met een polijstmachine met variabel toerental. Volg hierbij de bovengenoemde instructies.
Hoe te gebruiken: Breng aan met een poetsmachine met variabel toerental en selecteer een mediumzachte schuimpad TT04. Giet een kleine hoeveelheid van het middel op de polijstmachine. Laat de polijstmachine draaien met een laag toerental en versnellen (1000-2000 RPM)  terwijl de pasta met gekruiste bewegingen wordt verspreid. Let op dat het oppervlak niet oververhit raakt. Indien nodig, alstublieft herhaal de applicatie vaker. Veeg het oppervlak af met een schone doek.

1kg verpakking

Productdetails

Specifieke referenties

Bijlagen