zoom_in
  • Glow in the dark - 50 gr
  • Glow in the dark - 50 gr
  • Glow in the dark - 50 gr
  • Glow in the dark - 50 gr

Glow in the dark - Blauw

€ 10,00
Inclusief belasting

"Glow in the dark"-poederpigmenten van FA DUURSMA zijn niet giftig en hebben een zeer lange nagloei. Onze "Glow in the dark" - poederpigmenten, kunnen voor tal van toepassingen gebruikt worden!

Voeg 20% tot 50% aan uw transparante epoxy, polyester, verf, kunststof, keramiek en glas.

Glow in the dark - Blauw
Aantal

 

Professioneel advies

 

Meer dan 50 jaar ervaring!

 

Afhalen in onze echte winkel.

 

Voor 12:00 besteld morgen in huis.

 

Gratis verzending boven de 75 euro

Omschrijving

Alle “Glow in the dark”-poederpigmenten van FA DUURSMA zijn op basis van strontiumaluminaat, zijn niet giftig, onschadelijk en hebben een zeer lange nagloei!

In vergelijking met traditionele zinksulfide “Glow in the dark”-poederpigmenten nemen de”Glow in the dark”-poederpigmenten van FA DUURSMA veel sneller licht op, is de helderheid en de nagloeitijd minstens 10 keer hoger.
De “Glow in the dark”-poederpigmenten van FA DUURSMA zijn leverbaar voor zowel water-en solventgedragen basis en kunnen worden toegevoegd in verschillende transparante mediums als epoxy, polyester, inkt, verf, kunststof, keramiek en glas.

(De”Glow in the dark”-poederpigmenten van FA DUURSMA zijn in diverse korrelgrootte leverbaar. Voor uiteenlopende toepassingen zijn afmetingen beschikbaar van kleiner dan 15 μm tot 150 μm. als ook korrelgrootte van zand, grit en zelfs kiezelstenen zijn verkrijgbaar.Voor prijzen van afwijkende korrelgroottes contact opnemen.)

Productdetails

Specifieke referenties