CORONANIEUWS

Het Coronavirus Covid-19 houdt de hele wereld in z’n greep. Dit is een realiteit waar we helaas allemaal mee moeten werken. Thuisblijven is de beste remedie om de verspreiding tegen te gaan en geeft u eindelijk weer eens de tijd om wat klusjes te doen aan uw caravan, boot, visvijver, etc…

Bij Faduursma.nl kunt u gemakkelijk online bestellen en krijgt u het de volgende dag geleverd. U hoeft uw huis niet uit!

Door sterke toename in bestellingen kan het zijn dat sommige producten tijdelijk uitverkocht zijn en de levertijd hierdoor iets langer duurt. We vragen hiervoor uw begrip.

Onze fysieke winkel is ook nog steeds open voor publiek. Hetzij wel met een aantal regels die u in acht zal moeten nemen, om zo de veiligheid van u en onze medewerkers te kunnen garanderen.

Zie hier onze veiligheidsinstructies:

Met deze veiligheidsinstructies hopen wij u zo lang mogelijk te kunnen bijstaan met onze kennis en materialen.

Met onze gezamenlijke inzet gaan we zo goed voorbereid de zomer in en kunnen we hopelijk straks genieten van al het harde werk wat er in deze tijden verzet wordt.

Daarnaast willen wij u vooral laten weten dat u op ons kunt rekenen. U kunt op ons rekenen als het gaat om meer dan 50 jaar expertise in het kunststofvak, als het gaat om onze materialen en als het gaat om onze leveringen.
Maar u kunt ook op ons rekenen als u een partner nodig heeft om voorbij de horizon te kijken of als u een klankbord nodig heeft in deze situatie. Samen gaan we het redden!

Wij wensen u en uw naasten een goede gezondheid en veel sterkte in deze uitdagende tijd en de beste remedie tegen verveling…is lekker klussen! 😉

 

Hartelijke groeten van het Faduursma.nl team!

NIEUWS, TIPS & TRICKS

Blog & Nieuws!