Tablecast/Epoxygiethars

Epoxy ETH 150

Epoxy ETH 150 Epoxy ETH 150, Thixotrope epoxyhars, Ingevulde epoxyhars, Epoxyhars tegen druipen, Epoxyhars voor staande oppervlakken. Thixotrope epoxyhars voor een meer vullende werking in glasweefels en staand werk (tegen druipen).

Epoxy ETH 150 van Faduursma.nl is een ideaal product als u staande vlakken moet lamineren. Zelfs bij gebogen oppervlakken, zoals de omgekeerde romp van een boot, zal u van Epoxy ETH 150 veel voordeel ondervinden. De epoxyhars zakt simpelweg niet meer uit.

Waarom Epoxy ETH 150?

Epoxyhars wordt altijd in combinatie met glas-, aramide- en/of carbonweefsel gebruikt. Deze weefsels hebben een bepaald harsverbruik en kunnen niet meer opnemen dan dat. Zolang de maximale hoeveelheid opneembare hars niet overschreden wordt zal de hars doorgaans niet uitzakken. Helaas is het in de praktijk vaak anders. Doordat je een beetje door wil werken, wordt het weefsel vaak oververzadigd en begint de hars vanzelf te zakken. Dit resulteert in een lelijk en ongelijk oppervlak met druipers en richels. Dit wil natuurlijk niemand! Zeker niet omdat er altijd een hele voorbereiding aan vooraf is gegaan en het lamineren toch echt een punt is waar naar toe gewerkt wordt. Er is niks frustrerender dan onnodig schuren van de harde, taaie epoxy.

Gelukkig is er een oplossing!

Deze oplossing heet Epoxy ETH 150. Doordat de Epoxy ETH 150 is gethixotropeerd blijft hij goed staan op staande en gebogen oppervlakken en is het ideaal om mee te lamineren. De hars is dikker dan de standaard epoxyhars, maar ondanks dat impregneert de Epoxy ETH 150 verbazingwekkend goed. De Epoxy ETH 150 is gemakkelijk te verwerken en is geschikt voor zowel glasweefsel, aramideweefsel en carbonweefsel in alle gewichten. 

Ondanks het melkachtige uiterlijk van de Epoxy ETH 150 is de hars ook voor transparante afwerking geschikt. In combinatie met een glasweefsel van maximaal 160gr/m2 kan u alsnog gebruik maken van dit geweldige product. 

Kenmerken Epoxy ETH 150:

 • Zakt niet uit op staande oppervlakken!
 • Makkelijk te verwerken!
 • Bespaart u vele uren schuren doordat er geen druipers meer zijn!
 • Ook geschikt als transparante afwerking
 • Verbruik: afhankelijk van het gewicht van het weefsel, bijvoorbeeld keperweefsel  160 gr/m² - hars ca 200 gr per m².
 • Te gebruiken met Harder H45 en H25
 • Mengverhouding Hars:Harder - 2:1
 • Heeft u specifieke vragen over uw project? Neem dan contact op met 1 van onze specialisten!

  U kunt ons 7 dagen per week bereiken op whatsapp, 6 dagen per week telefonisch en 5 dagen per week via de email.

  Wilt u langskomen in onze fysieke winkel dan kan dat. We zijn 6 dagen per week geopend en er is altijd iemand om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw materiaal keuze. Tot gauw!

  Meer >

  Actieve filters

  Epoxy ETH 150

  Vanaf € 7,70
  Koop nu om te besparen

  Thixotrope epoxyhars voor aanbrengen op verticale vlakken (tegen druipen) Mengen met harder H...