Tablecast/Epoxygiethars

Epoxy-Vloercoat

Epoxy vloercoat Epoxy vloercoat, Vloercoating, 2k-vloercoat, Betoncoating, Garagecoat. Coat voor bedrijfshal en woonhuis, garage-, schuur- of winkelvloer. Een multifunctionele vloercoating met zeer goede eigenschappen.

Epoxy vloercoating van Faduursma.nl is ontwikkeld voor een zo breed mogelijke toepassing. Of uw bedrijfshal voorzien moet worden van een zeer slijtvaste en chemisch bestendige laag, of dat u een prachtige industriële gietvloer uitstraling wilt in uw woning. Epoxy vloercoating van Faduursma.nl moet u hebben!

De Epoxy vloercoating is gemakkelijk aan te brengen en wordt geleverd in sets, zodat u niet hoeft te wegen of meten. U kunt de Verharder(B) bij de Coating(A) ingooien, mengen met een mixer en u kunt beginnen met coaten!

Hoe gebruik ik Epoxy vloercoating?

Belangrijk, bij het coaten van welk oppervlak dan ook, is de voorbereiding. De ondergrond dient vuil, vet en stofvrij te zijn. Afhankelijk van de poreusiteit van de ondergrond dient u eerst een gedeelte van de Epoxy vloercoating te verdunnen met 10-30% Aceton-CZ. Is de voorstrijklaag uitgehard dan kunt u de afwerklaag aanbrengen. Het gebruik is gemiddeld 1kg per 3,3m2.

Kenmerken:

 • Maakt vloeren bij de juiste laagdikte vloeistofdicht.                                                                                                                        
 • Hoge hardheid
 • Uitzonderlijke slijtvastheid
 • Bestand tegen olie, benzine , talrijke solventen en allerlei andere chemische vloeistoffen.
 • Vrij van oplosmiddelen (mits onverdund)
 • Makkelijk te reinigen
 • Glansgraad: Hoogglans (Highgloss)
 • Rendement gemiddeld: Ca. 3,3 m²/kg
 • Overschilderbaar na: 24 uur
 • Kleur: Standaard Ral 7035 lichtgrijs, andere kleuren mogelijk.
 • De 3 gouden regels voor goed uitgeharde epoxy zijn:

  1. Starttemperatuur van het materiaal altijd tussen de 20-25°C!
  2. Nauwkeurig afwegen!
  3. Goed mengen! Minimaal 2 minuten. Bodem en randen altijd goed meenemen, maar nog beter is na het mengen overgieten in schone emmer of beker en nogmaals goed mengen.

  Epoxy vloercoating van Faduursma.nl is een 2 componenten coating van industriele kwaliteit! Gemaakt en getest om gebruikt te worden in de meest veeleisende omgevingen, zonder in te leveren op uitstraling.

  Epoxy vloercoating van Faduursma.nl wordt ook veel toegepast in woonhuizen en geeft die zo gewilde gietvloer uitstraling tegen een fractie van de kosten! Al met al is er geen reden om de Epoxy vloercoating van Faduursma.nl niet te gebruiken! Dus bestel gemakkelijk via de webshop en begin morgen al met uw project.

  Alle informatie over gebruik kunt u gemakkelijk vinden en downloaden van onze webshop. Zijn er toch nog vragen of wilt u weten of onze Epoxy vloercoating geschikt is voor uw specifieke project? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via mail, whatsapp, bellen of u komt gewoon langs in onze fysieke winkel waar u geholpen kunt worden door 1 van onze specialisten. De koffie staat klaar!

  Meer >

  Actieve filters

  Epoxy Vloercoat

  Vanaf € 87,50
  Koop nu om te besparen

  Epoxyvloercoat voor bedrijfs-, winkel-, garage- of schuurvloer. Maakt elke vloer mooi...