Tablecast/Epoxygiethars

Epoxy Plamuur

Epoxyplamuur Epoxyplamuur, 2k plamuur, Epoxy LG Plamuur, Epoxy ST Plamuur, Epoxyfiller. Een goed verwerkbare epoxy plamuur voor het opvullen van gaten en oneffenheden op hout, metaal en polyester ondergronden. Te verkrijgen in lichtgewicht en standaard.

Epoxyplamuur van Faduursma.nl is alles wat u nodig heeft om uw project perfect te plamuren. Epoxyplamuur van Faduursma.nl is van de hoogste kwaliteit en is zeer gemakkelijk te verwerken.

Waarom Epoxyplamuur LG?

Kies voor de Epoxyplamuur LG als u grote stuken in 1 keer wilt plamuren. De Epoxyplamuur LG is een witte lichtgewicht Epoxyplamuur en is gemakkelijk te schuren. U kunt grote oppervlakten gemakkelijk egaliseren en uitvlakken en door het lage gewicht is het ideaal voor dit doeleinde.

Breng de Epoxyplamuur LG altijd in 2 keer aan. Dit doet u kruislings. De eerste laag laat u opstijven tot het punt dat het niet meer verplaatst als u er overheen strijkt. U kunt nu de 2e laag haaks op de eerste laag aanbrengen en laat beide lagen volledig uitharden. Na het uitharden kunt u beginnen met schuren. Afhankelijk van uw uiteindelijke afwerking moet u uw korrelgrootte hierop aanpassen. Gaat u een HeavyDutyCoat aanbrengen dan volstaat korrel 100, maar wilt u gaan aflakken met DD-lak dan zult u tot korrel360 moeten schuren anders gaat u de krassen terug zien in uw lak.

Tip! Als u na de Epoxyplamuur wilt gaan aflakken dan raden we aan voordat u gaat lakken een laatste laag plamuur aan te brengen met onze Epoxyplamuur ST. Dit is plamuur met een hoger harsgehalte en zal een gladder eindresultaat geven.

Waarom Epoxyplamuur ST?

Epoxyplamuur ST van Faduursma.nl is een zeer sterke en gladde plamuur die ideaal is als finish laag. Ook wordt deze Epoxyplamuur ST veel gebruikt bij Osmose-herstel. Door de hoge harsconcentratie trekt de plamuur goed in de onderliggende laag en sluit hij het soppervlak volledig waterdampdicht af.

De Epoxyplamuur ST is uiteraard zwaarder dan de Epoxyplamuur LG en kan derhalve ook minder dik aangebracht worden. Voor grote oppervlakten is dit niet de meest ideale plamuur. Hier kunt u beter de Epoxyplamuur LG voor gebruiken en als laatste finish-laag de Epoxyplamuur ST.

Door de hoge harsconcentratie is de Epoxyplamuur ST een uiterst hoogwaardige en sterke Epoxyplamuur. Hij is wel zwaarder te verwerken als de Epoxyplamuur LG, maar de kwaliteit is beter en duurzamer.

Kenmerken Epoxyplamuur LG en ST:

 • Potlife: 45min. bij 20graden Celsius
 • Na 24 uur uitgehard bij 20graden Celsius
 • verbruik is afhankelijk van te behandelen oppervlak.
 • Mengverhouding 2:1 op gewicht.
 • Na 24 bij 20graden Celsius schuurbaar
 • Epoxyplamuur LG: Makkelijk te schuren, Lichtgewicht, Geschikt voor grote oppervlakten, Dikke laag aan te brengen
 • Epoxyplamuur ST: Gemiddeld te schuren, Standaard gewicht, finish laag, Max. 1cm per keer aanbrengen
 • Twijfelt u over wat voor plamuur voor u geschikt is en wilt u 1 van onze specialisten spreken? Neemt u dan contact op via telefoonnummer; 0561 613344 of komt u langs in onze fysieke winkel aan de Metaalstraat 8 te Wolvega. De koffie staat klaar!

  Meer >

  Actieve filters

  Epoxy Plamuur

  Vanaf € 8,10
  Koop nu om te besparen

  Goed verwerkbare epoxyplamuur voor het opvullen van oneffenheden op hout, metaal en polyester....

  Epoxy Plamuur Light

  Vanaf € 19,60
  Koop nu om te besparen

  Goed verwerkbare epoxyplamuur voor het opvullen van oneffenheden op hout, metaal en polyester....