Glasmat 450 gr/m²

Glasmat 450gr/m2 Glasmat, CSM, Chopped Strand Mat, Poeder-gebonden mat, Emulsie-gebonden mat. Met onze Glasmat 450gr/m2 kunt u snel dikte opbouwen, maar alsnog makkelijk modelleren.

U wilt bijvoorbeeld een vijver maken voor uw nieuwe koi-karper hobby, een zwembad maken in uw achtertuin, of met die grote reparatie aan uw zeilboot beginnen. Hoe kunt u dit het beste doen? En welke glasmat kunt u hier het beste voor gebruiken?

Het zal niet moeilijk te raden zijn welke glasmat hier het best voor geschikt is, want dit is de Glasmat 450gr/m2. Deze glasmat is een standaard in de branche en zeker voor iemand met een beetje voorkennis, de glasmat om te gebruiken voor bijna alles.

De Glasmat 450gr/m2 heeft een laagdikte van +-1mm als hij geimpregneerd is met Polyesterhars VTH. Het verbruik van polyesterhars is ongeveer 1kg per m2.

Het is een gemakkelijk vormbare glasmat die ondanks z'n dikte nog steeds goed voor grillige vormen gebruikt kan worden. Wel is de vormbaarheid minder dan bijvoorbeeld de glasmat 300gr/m2 of de glasmat 225gr/m2. Heeft u een project waar wat scherpe hoeken in voor komen in combinatie met smalle vlakken dan is het aan te raden hier een lichtere glasmat voor te gebruiken. Als u hier niet zeker over bent kunt u altijd contact met ons opnemen op het volgende nummer; 0561613344.  Ook wordt er bij het maken van mallen vaak eerst gebruik gemaakt van dunnere matten om zo de kans op lucht en krimp te minimaliseren. Wel kan er dan in latere lagen gebruik gemaakt worden van de glasmat 450gr/m2.

Een groot pluspunt van de glasmat 450gr/m2 is dat er snel een dikke laag opgebouwd wordt wat vooral handig is bij de grotere projecten. Zo kunt u een visvijver of zwembad in 2 lagen volledig waterdicht maken en kunt u dus snel verder met het afwerken.

Kenmerken:

(1.25 m breed)

Meer >

Actieve filters

Glasmat 450 gr/m² - 0.5 m²

Glasmat 450 gr/m²

Vanaf € 4,39
Koop nu om te besparen

1.25 mtr. breed