Tablecast/Epoxygiethars

Hechtmiddel

PolyesterHechtmiddel Polyesterhechtmiddel voor Hout, Beton en andere poreuze ondergronden.

Voor elke ondergrond is een specifiek hechtmiddel/primer nodig. Voor poreuze ondergronden, met name hout en beton is Polyesterhechtmiddel een uitermate geschikte primer. Polyesterhechtmiddel zorgt voor een optimale verhechting aan de ondergrond en is de verbindende factor in uw lamineer proces.

U wilt bijvoorbeeld een getimmerde douche, waterdicht maken. Polyesterhechtmiddel is dan uitermate geschikt om als primer te fungeren. Doordat Polyesterhechtmiddel blijft kleven, zelfs na uitharding, kunt u gemakkelijk de volgende dag verder gaan met het lamineren. Waar andere primers na een aantal uren volledig uitharden en weer geschuurd moeten worden heeft u bij Polyesterhechtmiddel veel meer speling. Ideaal als u meerdere natte ruimtes moet lamineren. U kunt eerst alles voorbehandelen met het Polyesterhechtmiddel zonder u zorgen te hoeven maken over de uithardingstijd. Het enige belangrijke is dat de Polyesterhechtmiddel gegeleerd/opgestijfd is en plakt/pikkerig is. Hierna is het geschikt om overheen te lamineren met polyesterhars en glasmat.

Denkt u bij polyesterproducten er altijd aan dat u de ruimte waar u in werkt goed ventileerd en goede beschermingsmiddelen gebruikt. Zoals koolstofmaskers, chirurgenhandschoenen, wegwerpoveralls, veiligheidsbrillen enz.

Doordat er in Polyesterhars oplosmiddel zit is het belangrijk om hier veilig en verantwoord mee om te springen. Denk dus altijd goed na, hoe u uw eigen veiligheid en uiteraard die van anderen kunt waarborgen. Heeft u vragen hierover dan kunt u altijd contact opnemen via mail, whatsapp, bellen of u kunt langskomen in onze winkel in Wolvega aan de Metaalstraat 8. De koffie staat klaar! :)

Ook kunt u op ons Youtube-kanaal verschillende filmpjes vinden over het werken met en het verwerken van Glasvezelversterkt Polyester. Op dit kanaal vindt u ook een instructiefilmpje over het bekleden van een doucheruimte met Polyester en glasmat. Hier kunt u stap voor stap zien hoe u een doucheruimte voorbereidt, in de hechtmiddel zet, lamineert met polyesterhars en glasmat, schuurt en als laatste afcoat met een topcoat. Ideaal, als u een vergelijkbaar project wilt gaan realiseren.

Speciale impregneerhars voor poreuze ondergronden zoals beton en hout. Dient om polyester en plamuur op de genoemde ondergronden aan te brengen. Verbruik ca. 250 gr/m2 Verharder: mekp. 2% toevoegen

Meer >

Actieve filters

Hechtmiddel

Vanaf € 5,10
Koop nu om te besparen

Oplosmiddel houdende Polyesterhechtmiddel voor impregneren van...